Pokreće se Gradska stolnoteniska liga Našice

Stolnoteniski klub Našice po prvi puta pokreće Gradsku stolnotenisku ligu. ona će se sastojati od tri gradske lige, dvije dječje u kojoj nastupaju djeca već od 5 godina te jedna seniorska liga. Lige su otvorenog tipa te se pozivaju svi zainteresirani s područja grada Našica i okolnih mjesta da se prijave. Ista je besplatna za svu djecu, a sve ostale informacije i prijave za dječju stolnotenisku ligu možete dobiti od trenera Dražena Stanića na broj mobitela 097/737-7090.

Liga za seniore je također besplatna za sve sudionike, a planirani početak je 10. 11. 2023.. godine. Tjedno će biti predviđena dva do tri susreta s mogućnošću dogovora oko termina igranja između igrača. Ukoliko ste zainteresirani dođite u klub i prijavite se. STK Našice se nalazi u Ulici kralja Tomislava 14, pokraj Teniskog kluba Našice. Možete se prijaviti ponedjeljkom, srijedom i petkom u samoj dvorani od 18h do 19:30h ili na brojeve mobitela 0977377090, Dražen Stanić, 0998513097, Igor Androš.

Nadalje, Stolnoteniski klub Našice i dalje vrši upis novih polaznika u školu stolnog tenisa te primaju djevojčice i dječake već od 5 godina koji se također mogu uključiti u gradsku stolnotenisku ligu. Sve informacije oko treninga možete dobiti od trenera Dražena.

Pročitajte još