Podigla novac bez znanja vlasnika

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđena je osnova sumnje da je 41-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Računalna prijevara“. Naime, 41-godišnjakinja je početkom mjeseca srpnja ove godine na nezakoniti način došla u posjed bankovne kartice 76-godišnjaka te na bankomatu podigla novac, čime je oštetila vlasnika za 5.000,00 kuna. Policija podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ukrao janjce

Nepoznati počinitelj je u periodu od 1. do 25. rujna u Tenji ukrao sedam janjaca, čime je oštetio 47-godišnjeg vlasnika za oko 7.000,00 kuna. Policija nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

Na području Policijske uprave osječko – baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentiran jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je oko 15,30 sati, u Ladimirevcima kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač bicikla 60-godišnjak iz Ladimirevaca. Evidentirana mu je koncentracija od 2,52 promila alkohola u krvi.

Tijekom protekla 24 sata osam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se pet prometnih nesreća, u Đakovu dvije, a u Belom Manastiru jedna.

Pročitajte još