Početak nastavne godine u OŠ J.J. Strossmayera Đurđenovac

Nova nastavna godina u OŠ Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac obilježean je svečano u hodniku Škole. Svečanom početku su uz učenike, roditelje, djelatnike škole, nazočili i načelnik općine Đurđenovac, Hrvoje Topalović i ravnateljica dječjeg vrtića „Jaglac“, Renata Plečić.

Zamjenik ravnateljice, Toni Markotić, je u pozdravnom govoru istaknuo da će ova godina biti svima zahtjevna i izazovna jer s njom počinje promjena obrazovnog sustava, popularno nazvana „Škola za život“, a uz tu promjenu događa se i fizička promjena Škole koja će trajati cijelu školsku godinu. Pozvao je sve na zajednički angažman i suradnju, te izrazio da smo svi spremni i sposobni odgovoriti tim izazovima.

Načelnik Hrvoje Topalović je naglasio važnost škole u životu općine, nabavivši radne bilježnice za sve učenike, te sudjelujući u osiguravanju obroka za svakog učenika Škole. Također je izrazio zadovoljstvo sa suradnjom Škole i Općine, koja će i dalje biti na dobrobit svih žitelja općine Đurđenovac.

Ravnateljica dječjeg vrtića „Jaglac“, Renata Plečić, pozdravila je sve učenike prvih razreda, uputivši im riječi podrške u novim izazovima koji su pred njima.

Pročitajte još