Platila najam stana „stanodavcu”

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske tridesettrogodišnjakinja sa šireg područja Donjeg Miholjca je 21. studenoga za najam stana uplatila internet bankarstvom 1.000 eura osobi koja joj se predstavila kao stanodavac, a koja joj se više nije javljala nakon obavijesti o uplati. Policija traga za počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća, u kojima je nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na postajnim područjima Donjeg Miholjca, Đakova i Našica.

Četiri alkoholizirana vozača zatečena u prometu

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana četiri vozača (dva osobnog automobila i dva bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 21,15 sati u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zatečen 60-godišnji Osječanin, koji je upravljao osobnim automobilom s 1,97 promila alkohola u krvi. Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650eura ili kazna zatvora do 60 dana i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci.

Pročitajte još