Pao s radnog stroja i zadobio teške tjelesne ozljede

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske na širem području Općine Koška 54-godišnji zaposlenik pravne osobe jučer je prilikom penjanja do kabine radnog stroja pao s oko 1,80 metara na betonsku površinu. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj županijskoj bolnici Našice gdje je utvrđeno da je 54-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. Obavljen je očevid u suradnji s inspektorom zaštite na radu. Policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Otkriveni kradljivci

Policijski službenici II. policijske postaje Osijek razriješili su dva kaznena djela krađe. Naime, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 31-godišnjak između 9. i 10. listopada u Osijeku iz stambene zgrade ukrao bicikl u vlasništvu 34-godišnjaka kojemu je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 300 eura. Drugi počinitelj (1968.) je pak osumnjičen da je između 6. i 8. rujna iz stana u Osijeku, 62-godišnjaku iz novčanika ukrao novac. Nastala materijalna šteta je 300 eura. Slijede prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Prevarena za 2.750 eura

Nepoznati počinitelj je 16. studenoga stupio u kontakt s 67-godišnjakinjom te ju je lažnim prikazivanjem činjenica oko dobitka na nagradnoj igri doveo u zabludu zbog čega je na račun nepoznate osobe uplatila 2.750 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće devet osoba zadobilo je lake tjelesne ozljede dok je u četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Sedam prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Belišće.

U nadzoru prometa zatečeno pet alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano sedam vozača (šest vozača osobnih automobila i jedan vozač bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Biciklom upravljao s 1,77 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 15,40 sati u Šumarini kada je u nadzoru prometa zatečen 53-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,77 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još