Pao s krova prilikom izvođenja radova

Prilikom izvođenja radova na krovu obiteljske kuće na širem području Našica jučer oko 16,30 sati 24-godišnjak je pao s krova na betonsku podlogu kuće. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj županijskoj bolnici Našice, gdje je utvrđeno da je 24-godišnjak teško ozlijeđen. Obavljen je očevid. Dostavljamo posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku

Udar groma izazvao požar

U Aljmašu je jučer oko 17,30 sati došlo do požara na vikendici u vlasništvu 62-godišnjaka kojom prilikom je izgorio dio krovišta. Tijekom požara nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Aljmaš i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dalj. Uzrok požara je udar groma u krov vikendice kojom prilikom je došlo do zapaljenja dijela krovišta. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Belišće i PP Našice.

Rezultati pojačanih mjera

Na području Policijske uprave osječko – baranjske jučer su provedene pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa. Ukupno je utvrđen 61 prekršaj od kojih 50 nekorištenja sigurnosnog pojasa, jedan prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola, tri nepropisnog korištenja mobitela, jedan upravljanja pod zabranom, jedan upravljanja neregistriranim vozilom i pet ostalih prekršaja.

Evidentirana dva alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana dva vozača (jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač teretnog automobila s priključnim vozilom) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao teretnim automobilom s 1,91 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 23,33 sati u Semeljcima, kada je u nadzoru prometa zatečen 58-godišnji vozač teretnog automobila s priključnim vozilom. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,91 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još