Ozlijedio ga viljuškar

U jednom trgovačkom društvu u Belom Manastiru jučer je oko 9,50 sati djelatnik (1983.) iz Bilja, ozlijedio nogu prilikom rukovanja viljuškara, zbog čega je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Kvalifikacija ozljede u ovom trenutku nije poznata. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici PP Beli Manastir u suradnji s inspektorom zaštite na radu.

Poželio kupiti PlayStation 5 pa ostao bez njega i 604 eura

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. PP Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 21-godišnja državljanka Estonije počinila kazneno djelo ”Računalna prijevara” na štetu 47-godišnjaka sa šireg područja Osijeka tijekom prosinca 2023. godine. Protiv osumnjičene slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Naime, 47-godišnjak je u prosincu poželio kupiti PlayStation 5 za 290 eura, čija je prodaja oglašena putem internet – oglasnika. Nakon kratkog dogovora oko kupoprodaje putem jedne od aplikacije za besplatnu komunikaciju, „prodavateljica” mu je poslala link u koji je 47-godišnjak upisao sve svoje osobne i bankovne podatke, nakon čega je dva puta autorizirao iznos od 302 eura. Željeni PlayStation nije dobio, niti mu je 604 eura vraćeno.

Tijekom protekla 24 sata devet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U pet prometnih nesreća pet osoba zadobilo je lake tjelesne ozljede dok je u četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta.

Pročitajte još