Ove subote se u Našicama otvara Pedagoški šumski centar „Šumski radoznalci”

U Našicama se 20. travnja, u srcu prirode (Nedjeljka Hlevnjaka, 1. odvojak 18), otvara Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALCI”, inovativan Centar na prostoru Hrvatske koji će provoditi autorske programe šumske pedagogije za djecu od 3 do 11 godina!

„ŠUMSKI RADOZNALCI“ je Centar koji nudi priliku da se mlade obitelji i djeca povežu s prirodom na kreativan i zanimljiv način. Djeca će iskustveno učiti kroz igru u prirodi, istraživati, sudjelovati u timskim izazovima te će cijelo vrijeme biti u pokretu!

„Posadit ćemo maleni vrt, šetati tajnim šumskim stazama, sudjelovati u orijentacijskim igrama na otvorenom, koristit ćemo kompas i promatrati svijet koji nas okružuje povećalima i dalekozorima!“. Provodit će tri autorska programa šumske pedagogije: ŠUMSKI VRTLARKO (od 3 do 5 god.), ŠUMSKI ŠKOLARKO (od 6 do 8 god.) i ŠUMSKI RADOZNALKO (od 9 do 11 god.). koje je napisala Nina Erdeš Babić, mlada znanstvenica, pedagoginja i osnivačica Pedagoškog šumskog centra „ŠUMSKI RADOZNALCI“.

Na Dan otvorenja moći ćete upoznati njihov stručni tim, prošetati prostorom Centra, a djeca će sudjelovati u aktivnostima iz programa šumske pedagogije. Završna igra – POTRAGA ZA ŠUMSKIM RADOZNALCEM, zasigurno će razveseliti sve prisutne!Svoj dolazak možete potvrdite na sljedećoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevoXGsilA7UVysycKACFOYL_e6ltivdftdNJOWn2xeYjnMkg/viewform

Potvrda vašeg dolaska je važna jer će se prema prijavljenom broju djece organizirati ogledne aktivnosti u kojima će moći sudjelovati sva djeca. Za sve prisutne osigurani su posebni popusti i pogodnosti na usluge! „Šumski radoznaslci” se vesele vašem dolasku kako bi zajedno proslavili početak ove nevjerojatne šumske priče za obitelj i djecu!

Pročitajte još