Ovaj petak 9. humanitarna manifestacija ”Mali grad velikog srca”

U petak 19. kolovoza, bit će održan središnji godišnji događaj u organizaciji Humanitarne udruge Dar dobrote na prostoru oko sjenice u centru grada. Kao i tijekom osam prethodnih, tako se i ove godine u već tradicionalnu humanitarnu manifestaciju „Mali grad velikog srca“ uključio velik broj udruga i organizacija s našičkog i šireg područja koje će osigurati bogatu humanitarnu gastro ponudu koja uključuje čobanac, grah, roštilj, pommes, lepinje i mnogo drugih slatkih i slanih proizvoda.

U sklopu glazbenog programa od 20:30 sati goste će zabavljati TS Panorama. Sve aktivnosti bit će ponovno održane u sklopu „Sajma dobrote“ koji počinje od 18:00 sati, dok će za najmlađe biti organizirane posebne radionice, a svojim nastupom zabavit će ih i mađioničar Saša Gerber.

Generalni pokrovitelj i ovogodišnje manifestacije je Grad Našice

Sutradan ujutro, u subotu 20. kolovoza nakon dvije godine pauze bit će ponovno organizirana humanitarna utrka „Petica za socku“, a više detalja o sudjelovanju i prijavama može se pronaći na društvenim mrežama. Utrka će biti organizirana u Velikom parku u Našicama s početkom u 10:00 i 11:00 sati.

Generalni pokrovitelj i ovogodišnje manifestacije je Grad Našice, uz podršku i drugih sponzora i pokrovitelja, kako udruga, tako i obrta te gospodarstvenika što dodatno opravdava i profilira Našice kao mali grad velikog srca.

Za kraj, važno je naglasiti da sve prikupljene donacije idu u humanitarne svrhe, odnosno za pomoć radu Socijalne samoposluge Našice, a od ove godine i za pomoć izgradnji Centra dobrote. Iz tog razloga, tijekom cijele večeri bit će predstavljanje samog projekta „Centar dobrote“ te će se građani na posebnom štandu moći upoznati sa svim detaljima oko projekta, ali i podržati ga svojom donacijom.

Iz Udruge pozivaju sve građane da dođu, zabave se i usput učine dobro djelo!

Pročitajte još