Otpadom ugrožavao okoliš

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave osječko – baranjske utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 69-godišnjak počinio kazneno djelo „Ugrožavanje okoliša otpadom“. Naime, temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku policijski službenici su u Belišću obavili pretragu doma i drugih prostorija kojima se koristi 69-godišnjak kojom prilikom su pronašli više površina na kojima se nalazio razni otpad. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ukrao bicikl

Nepoznati počinitelj je između 24. svibnja i 27. svibnja ispred zgrade u Osijeku ukrao bicikl čime je 45-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu od oko 600 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri osobe su lakše ozlijeđene dok je u dvije prometne nesreće nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek te jedna na području PP Našice.

Pročitajte još