Otkriveni počinitelji krađe

Kako nam javljaju iz PU osječko baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 40-godišnjak i 29-godišnjak počinili kazneno djelo „Krađa“. U šumskom predjelu na širem području Đakova između 31. kolovoza i 1. rujna 40-godišnjak i 29-godišnjak ukrali su prikolicu s drvima u vlasništvu 45-godišnjaka kojem je nastala materijalna šteta od oko 1000 eura. Protiv počinitelja policija podnosi prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Ukrao priključak radnog stroja

Nepoznati počinitelj je između 2. i 4. rujna na cesti između Aljmaša i Dalja ukrao priključak za radni stroj u vlasništvu pravne osobe. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od oko 1.500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede dok je u preostale četiri nastala materijala šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.

U nadzoru prometa zatečena tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su u nadzoru prometa evidentirana tri vozača (dva osobnih automobila i jedan bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još