Otkriveni kradljivci

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. O ovome smo već pisali, više možete pogledati OVDJE. Također, provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak na postajnom području počinio provalu u ugostiteljski objekt prilikom čega je pričinio materijalnu štetu od oko 100 eura. Slijede prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Iz kuće ukrao novac

Nepoznati počinitelj je između 8. i 12. rujna u Osijeku iz obiteljske kuće u vlasništvu 65-godišnjaka ukrao 7.000 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.

U nadzoru prometa zatečena tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su u nadzoru prometa evidentirana tri vozača (dva osobnih automobila i jedan bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljala automobilom s 2,28 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 22,45 sati u Osijeku, kada je nadzoru prometa zatečena 48-godišnja vozačica osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena joj je prisutnost od 2,28 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još