Otkriveni kradljivci goriva – Materijalna šteta iznosi oko 1.050 eura

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo otkriveni su 54-godišnjak i 19-godišnjak koji su 27. siječnja u Đakovu na parkiralištu za teretna vozila ukrali oko 700 litara goriva iz teretnih vozila. Pravnim osobama nastala je materijalna šteta od oko 1.050 eura. Protiv osumnjičenih slijedi Posebno izvješće za kazneno djelo „Teška krađa“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Požar na teretnom vozilu

Jučer je u Čepinu oko 10,30 sati u dvorištu tvrtke došlo do požara na teretnom vozilu. Na mjestu događaja očevid je obavila očevidna ekipa Policijske uprave osječko – baranjske u suradnji s protupožarnim inspektorom te su utvrdili da je do požara došlo uslijed kvara. Požar je ugasio vozač, a materijalna šteta se procjenjuje na 2.000 eura. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće

Tijekom protekla 24 sata četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede, a tri su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području PPRP Osijeka, Đakova, Belišća i Našica dogodila se po jedna prometna nesreća.

Upravljao vozilom s 2,11 promila

Jučer je na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirano 3 vozača osobnog automobila i 2 vozača bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 20,50 sati u Markovcu Našičkom, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 36-godišnjak iz Kutine. Vozaču je evidentirana koncentracija alkohola u krvi od 2,11 promila. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih bodova.

Pročitajte još