Otkriveni kradljivci

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 27-godišnjak i 23-godišnjak počinili kazneno djelo „Krađa“. Naime, 27-godišnjak i 23-godišnjak su 21. ožujka u Osijeku iz trgovine ukrali više kozmetičkih proizvoda, čime je pravnoj osobi nastala materijalna šteta u iznosu većem od 1.000 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku, navode iz PU osječko – baranjske.

Otkriven provalnik

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnjak počinio kazneno djelo „Teška krađa“. Naime, 47-godišnjak je između 27. travnja i 2. svibnja provalio u nenastanjenu kuću u Osijeku iz koje je ukrao razni sitni alat. Pedesetčetverogodišnjem vlasniku nastala je manja materijalna šteta. Protiv počinitelja slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla 24 sata sedam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Tri prometne nesreće evidentirane su na području PPRP Osijek, dvije na području PP Beli Manastir te po jedna na području PP Đakovo i PP Našice.

Evidentirana dva alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana dva vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još