Otkrivena prevarantica

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 21-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Prijevara“. O ovome smo već pisali, više informacija možete pronaći ovdje. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ukrao novčanik

Nepoznati počinitelj je jučer na groblju u Osijeku iz torbe ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima čime je 68-godišnjoj vlasnici pričinio materijalnu štetu od oko 500 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata sedam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe su lakše ozlijeđene dok je u šest prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Pet prometnih nesreća evidentirano je na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Đakovo i PP Našice.

Evidentirana četiri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana četiri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao automobilom s 1,67 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 23,30 sati u Osijeku kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 51-godišnjak. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,67 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još