Otkrivena počiniteljica krađe i prijevare

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 44-godišnjakinja počinila kaznena djela „Krađa“ i „Prijevara“. Naime, 59-godišnjak sa šireg područja Našica, je 20. travnja s 44-godišnjakinjom dogovorio prodaju peći na drva, za iznos od 150 eura, a koji mu je trebala isplatiti idućeg dana, što nije učinila. Počiniteljica je tom prilikom također iskoristila nepažnju vlasnika i iz njegove kuće i dvorišta ukrala mobitel, ribolovni pribor, motornu pilu, električni bojler, razni alat i kotač od skutera. Ukupna materijalna šteta pričinjena 59-godišnjaku iznosi oko 2.000 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U jednoj prometne nesreće jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u tri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Đakovo.

Evidentirana tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana tri vozača (dva vozača osobnih automobila i jedan vozač bicikala) koja su bila pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još