Otkrivena kradljivica

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 46-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Krađa“. Naime, 46-godišnjakinja je 7. listopada u Našicama iz trgovine ukrala razna pića i prehrambene proizvode. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta veća od 300 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Osumnjičen za protuzakoniti ribolov

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 33-godišnjak počinio kazneno djelo „Protuzakoniti lov i ribolov“. Naime, sumnja se da je 33-godišnjak od 1. ožujka do 29. svibnja na širem području Općine Petlovac lovio ribu s mrežama bez oznaka i odobrenja nadležnog Ministarstva. Tridesettrogodišnjaku su na potvrdu oduzete dvije ribarske mreže. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u jednoj prometnoj nesreći nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Donji Miholjac.

Pročitajte još