Otkriven višestruki kradljivac bicikala

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 24-godišnjak tijekom veljače i ožujka na postajnom području počinio šest krađa. Osumnjičeni je ukrao sedam zaključanih bicikala, čime je pričinio ukupnu materijalnu štetu veću od 5.500 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Kupovala igraču konzolu pa ostala bez novca

Preko internet oglasnika 22-godišnjakinja se 8. siječnja javila nepoznatoj osobi s kojom je dogovorila kupnju igrače konzole. Nepoznata osoba joj je potom dostavila link lažne internet stranice u koju je 22-godišnjakinja upisala svoje osobne podatke i podatke bankovnih računa nakon čega je s njezinih računa skinuto ukupno oko 500 eura, a igraču konzolu nije dobila. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u tri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Po dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek i PP Đakovo.

Evidentiran jedan alkoholizirani vozač

Na području PU osječko – baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentiran jedan vozač osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još