Otkriven računalni prevarant

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 20-godišnji strani državljanin počinio kazneno djelo „Računalna prijevara“. Naime, 22-godišnjakinja se tijekom prosinca 2023. godine javila nepoznatoj osobi s kojom je dogovorila kupnju mobitela. Nakon što mu je putem Interneta uplatila 190 eura nepoznata osoba joj se više nije javljala, niti joj je vraćen novac. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Prevarena za oko 600 eura

Osamdesetogodišnjakinja je 4. svibnja u Osijeku od nepoznatog počinitelja misleći da kupuje originalno, kupila posuđe i noževe, nakon čega je shvatila da je prevarena. Pričinjena joj je materijalna šteta u iznosu od oko 600 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Po jedna prometna nesreća evidentirana je na području PPRP Osijek i PP Beli Manastir.

Evidentiran jedan alkoholizirani vozač

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentiran jedan vozač bicikla koji je bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još