Otkriven provalnik

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak, 24. siječnja na postajnom području počinio kazneno djelo „Teška krađa“. O ovome smo već pisali, više možete vidjeti OVDJE. Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak na postajnom području istoga dana provalio i u obiteljsku kuću u vlasništvu 69-godišnjakinje iz koje nije ukrao ništa. Slijede prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Ukrao novčanik s novcem i dokumentima

Nepoznati počinitelj je jučer na širem području Belog Manastira iz prostorija pravne osobe ukrao novčanik s novcem, osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu 50-godišnjakinje. Vlasnici je nastala materijalna šteta od oko 800 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Otkriven kradljivac

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 33-godišnjak 27. srpnja u Osijeku iz ugostiteljskog objekta sa stola ukrao novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem, a koje je kartice potom koristio za više novčanih transakcija. Tridesetčetverogodišnjoj vlasnici nastala je manja materijalna šteta. Protiv osumnjičenog slijedi prijava za kaznena djela „Krađa“ i „Računalna prijevara“ Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede dok je u tri nastala materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.

U nadzoru prometa zatečen jedan alkoholizirani vozač

Na području PU osječko – baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentiran jedan vozač osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još