Otkriven počinitelj teškog ubojstva u Koški – Policija uhitila osumnjičenog iz Našica

uhicenje nasice
uhicenje nasice

Kako smo doznali, sada još uvijek ne provjereno, policija je nakon jučerašnjeg teškog ubojstva 16 godišnjakinje A.B. iz Koške, u hitnoj intervenciji uspjela locirati te i uhvatiti  osumnjičenog. Naime, radi se o mlađoj muškoj osobi (23 godine) iz Našica koja je za sada iz neutvrđenih razloga usmrtila hladnim oružjem maloljetnu djevojku te se trenutno nalazi u pritvoru u Našicama.

-> Teško ubojstvo hladnim oružjem mlađe ženske osobe

Kako navode u Upravi OBŽ, počinitelj je najvjerojatnije Hrvatski državljanin koji je nakon kraće verbalne svađe, sa više ubodnih i reznigh rana usmrtio maloljetnu djevojku iz Koške. Kako dalje navode, istražujući motiv ovog stvarno teškog kaznenog djela je najvjerojatnije ljubomora te da će dvadesettrogodišnjak biti u tjeku današnjeg dana biti sproveden iz policijske Postaje Našice u Policijsku Upravu Osijek. Vjerojatno će ga se teretiti za teško ubojstvo za kazneno djelo iz članka 111 kaznenog zakona za što je predviđena kazna zatvora u najmanjem trajanju od 10 godina ili kazna dugotrajnog zatvora. Za sada 23-trogodišnjak nije evidentiran počinitelj nekog drugog kaznenog djela.

U tijeku je konferencija za novinare u Upravi policije u Osijeku gdje će glasnogovornik reći najnovije detalje vezano za ovo strašno djelo koje je potreslo čitav naš kraj.

Moramo naglasiti također kako policija čini sve da se ovaj slučaj što prije rasvjetli te da nema nikakvih potreba za širenjem panike.

uhicenje nasice2

Uskoro više…

Pročitajte još