Otkriven počinitelj računalne prijevare

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 24-godišnji strani državljanin počinio kazneno djelo „Računalna prijevara“. O ovome smo već pisali, više možete pogledati OVDJE. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nogometna utakmica između NK Osijek i NK Lokomotiva

Na osječkom stadionu Opus Arena sutra u 18,10 sati odigrat će se nogometna utakmica 15. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Nogometnog kluba Osijek i Nogometnog kluba Lokomotiva Zagreb. Policijski službenici Policijske uprave osječko – baranjske obavljat će foto i video snimanje na cijelom području Policijske uprave osječko – baranjske prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 10 prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u osam prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po dvije na području PP Belišće, PP Đakovo i PP Našice.

U nadzoru prometa zatečen jedan alkoholizirani vozač

U Osijeku je jučer oko 15,40 sati u nadzoru prometa zatečen 47-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,17 promila alkohola u krvi. Biciklist je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte još