Otkriven kradljivac solarnih panela

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 46-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 46-godišnjak je između 26. i 30. rujna u Osijeku iz dvorišta pravne osobe u više navrata ukrao nekoliko solarnih panela. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta veća od 4.600 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Otkriveni provalnici

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Donji Miholjac utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su dva maloljetnika s 19-godišnjakom počinili kazneno djelo „Teška krađa“. O ovome smo već pisali, više možete pogledati OVDJE. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U šest prometnih nesreća pet osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede, a jedna teške tjelesne ozljede. U dvije prometne nesreće nastala je materijalna šteta. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Beli Manastir, PP Donji Miholjac i PP Đakovo.

U nadzoru prometa zatečena dva alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su u nadzoru prometa evidentirana dva vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još