Otkriven kradljivac novčanika

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 19-godišnji strani državljanin počinio kazneno djelo „Krađa“. Počinitelj je 11. listopada u Našicama iz stražnjeg džepa hlača 55-godišnjaku ukrao novčanik u kojem su se nalazili novci, osobni dokumenti i bankovne kartice. Vlasniku je nastala materijalna šteta od oko 290 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Koristio se tuđim bankovnim karticama

Nepoznati je počinitelj 12. listopada na neutvrđen način bez znanja i odobrenja 54-godišnjakinje i 54-godišnjaka iz Osijeka putem interneta izvršio više transakcija s dva bankovna računa. Vlasnicima kartice nastala je ukupna materijalna šteta od oko 2.800 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Oštetio automobile

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 46-godišnjak počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“. Na području Đakova između 12. i 13. listopada počinitelj je oštetio tri osobna automobila koja su se nalazila parkirana ispred obiteljskih kuća. Vlasnicima automobila 58-godišnjaku, 44-godišnjakinji i 38-godišnjaku nastala je ukupna materijalna šteta od oko 4.300 eura. Protiv počinitelja slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće šest osoba zadobilo je lake tjelesne ozljede dok je u tri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te jedna na području PP Našice.

Pročitajte još