Otkriven kradljivac električnog romobila

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. O ovome smo već pisali, više možete pronaći na ovoj poveznici. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Belišće, PP Donji Miholjac i PP Đakovo.

U nadzoru prometa zatečeno četiri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su evidentirana četiri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao automobilom s 1,63 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 21,40 sati kod Popovca, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 63-godišnji vozač osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,63 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili do 60 dana zatvora i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Pročitajte još