Otkriven kradljivac automobila

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da je 29-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“ o čemu smo pisali, a više možete pročitati ovdje. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Krađa bicikla

Nepoznati počinitelj je jučer u Osijeku ukrao zaključani bicikl koji se nalazilo ispred škole. Vlasniku je nastala materijalna šteta od oko 400 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća, gdje su u dvije prometne nesreće dvije osobe zadobila lake tjelesne ozlijede, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede, a četiri su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području PPRP Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Đakova i Našica po jedna prometna nesreća.

Upravljao vozilom s 1,42 promila

Jučer je na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirano 3 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je oko 1 sat u Osijeku, u Ulici Cara Hadrijana, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 38-godišnjak iz Kozarca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,42 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.990 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna boda.

Pročitajte još