Otkriven kradljivac automobila

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 27-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Dvadesetsedmogodišnjak je s 21. na 22. ožujka u Đakovu ispred obiteljske kuće ukrao osobni automobil u kojem se nalazio novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcima u vlasništvu 38-godišnjaka iz Đakova. Ukradeni automobil je pronađen i vraćen vlasniku. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od oko 650 eura. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Prilikom obrade poljoprivredne površine pronašao minu

Jučer, oko 11,35 sati u blizini mjesta Novi Bezdan 59-godišnjak je prilikom obrade poljoprivredne površine pronašao minobacačku minu kalibra 83 milimetra. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je minu na siguran način izuzeo.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je jedna prometa nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta. Prometna nesreća dogodila se na području PPRP Osijek. U nadzoru prometa jučer su zatečena tri vozača (dva osobnog automobila i jedan bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 2,25 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u Branjinom Vrhu, kada je u nadzoru prometa zatečen 39-godišnjak koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,25 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još