Otkriven kradljivac

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, počinitelj je između 30. i 31. siječnja u Osijeku s gradilišta obiteljske kuće ukrao udarnu bušilicu s pripadajućim alatom i koferom čime je 43-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu od oko 350 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Provalio u trgovinu

Nepoznati počinitelj je između 18. i 19. travnja na širem području Osijeka provalio u trgovinu iz koje je ukrao novac, cigarete i duhan. Pravnoj osobi je nastala materijalna šteta od oko 750 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u pet prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Po dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek i PP Đakovo te po jedna na području PP Beli Manastir i PP Našice.

Pročitajte još