Osmi WineOs ponovno oduševio posjetitelje

U organizaciji Udruge za promicanje enogastroturizma Hrvatske “Dekanter” i Vinoteke Vinite, 13. i 14. siječnja 2023. godine, u dvorani Gradski vrt Osijek, održan je 8. WineOs, festival vina, delicija i ugodnog življenja. Više od 110 izlagača ponovno je oduševilo posjetitelje međunarodne manifestacije koja godinama dokazuje status jedne od najvažnijih vinskih manifestacija u Hrvatskoj.

Otvorenju je nazočio i zamjenik župana Mato Lukić koji je naglasio kako su upravo manifestacije poput WineOs-a razlog dolaska na destinaciju. „Upravo zahvaljujući njima, prošla, 2022. godina bila je rekordna turistička godina u Osječko – baranjskoj županiji, bolja čak i od predpandemijske 2019. godine. Drago mi je da novu godinu koju će ponovno obilježiti pregršt turističkih aktivnosti, otvaramo upravo WineOs-om.”– kazao je Lukić.

Organizator manifestacije i predsjednik Udruge za promicanje enogastroturizma Hrvatske “Dekanter” Boris Ocić istaknuo je kako su uz izlagače iz Hrvatske došli i gosti iz susjednih zemalja, a posjetitelji su u dva dana mogli uživati u niz radionica i seminara. „Potrudili smo se pripremiti za svakoga ponešto i mislim da smo u tome uspjeli jer su reakcije posjetitelja bile izvrsne. Trudit ćemo se da i dogodine ispunimo sva očekivanja.” – zaključio je Ocić.

Pročitajte još