One nikad ne odustaju

Ženski odbojkaški klub Našice ovog je tjedna upisao čak dvije pobjede, u 3. HOL (Slavonska liga) te u 2. HOL – istok. Prva utakmica, održana u Osijeku, 11. siječnja 2020., bila je odlučna, jer o njenom rezultatu ovisio je plasman među prve tri ekipe ove skupine. Prvi set, protiv Osječanki, nije bio sretan za Našičanke, dok su u drugom setu polako ušle u ritam te stvorile prednost od četiri poena koju su domaće igračice tek ublažile do 23:25.

Treći i četvrti set naše odbojkašice zatvorile su pobjedom, što ih je dovelo do ukupne pobjede i plasmana u 6 najboljih ekipa koje će se boriti za prvaka Slavonske lige. Ovim su ponovili rezultat iz prošle sezone kada su također plasirali u završnicu borbe za prvaka Slavonske lige. Drugi dio ovog prvenstva, u kojem će Našičanke vjerujemo oduševiti, počinje 8./9. veljače 2020.

„Igranje u ovoj skupini donosi našim Mlađim kadetkinjama 10 kvalitetnijih utakmica koje nam, osim borbe za što bolji plasman, znače i uigravanje za nastup na turnirima Prvenstva SiB za mlađe kadetkinje kroz koje želimo ostvariti plasman na Državno prvenstvo.” – poručuju iz kluba.

Druga važna utakmica, 9. kola 2. HOL- istok, održana je u Vukovaru 12. siječnja 2020., u kojoj je ŽOK Našice također slavio protiv domaće ekipe. Početak ove utakmice obilježila je loša igra domaćina, što su Našičanke spremno iskoristile i to im je donijelo nestvarnih 25:6. Utakmica je do samog trena ostala neizvjesna, okretanjem rezultata u jednu i drugu korist. U petom setu ŽOK Našice osvaja 18. poen greškom u napadu Vukovarki, a onda as servisom osvajaju 19. – pobjednički poen! „Čestitke mladim igračicama (14-15 godina) koje se već treći put vraćaju iz 1:2 ili 0:2, igraju 5. set i bore se do kraja.” – ponosni su njihovi treneri.

Mlade našičke nade dođite podržati i vi te se uvjeriti u njihov sportski duh u subotu, 18. siječnja, u Našicama s početkom u 15 sati, gdje će svoje snage odmjeriti s ekipom OK Slavonski Brod u utakmici iz 5. kola.

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još