Održane predstave za djecu „Paroščić putuje svijetom”

lions1
lions1
Danas su u Domu kulture Našice povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana održane dvije predstave za učenike osnovnih škola s našičkog područja.

Predstavu – mjuzikl pod nazivom „Parošćić putuje svijetom” izvode djeca iz Osnovne škole „Tenja, a organizator predstave je Lions klub Našice. Na prijepodnevnoj predstavi je bila ispunjena dvorana i djeca su razdragano gledala ovaj lijepi i zabavni mjuzikl.

U ime organizatora Lions kluba Našice Samir Haj Barakat o organizaciji predstave je izjavio.

lions2

„Ove godine Lions klub Našice je našoj djeci povodom Božića i Nove godine odlučio darovati predstavu koje je posebna po tome što predstavu izvode također djeca osnovnih škola. Tako da djeca iz naše osnovne škole mogu gledati svoje vršnjake kako rade jedan kreativan zaista prekrasan mjuzikl „Paroščići putuju svijetom”. Istodobno, osim što darujemo, želimo potaknuti kreativnost naše djece i nadati se da će i oni moći jednog dana izvesti jednu takvu predstavu koju će moći prezentirati i biti mali ambasadori našeg grada.”

O humanitarnom radu Lionsa Mladen Kajganić guverner Lions Kluba za Hrvatsku je između ostalog izjavio.

„Lionsi su najveća humanitarna organizacija u svijetu i imaju milijun i četiristo tisuća članova. Ove godine se obilježava 100 godina djelovanja u Hrvatskoj. U 60 gradova u ovo predbožićno vrijeme organiziramo humanitarne predstave, koncerte, aktivnosti putem kojih želimo pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Prije nekoliko dana održana je predstava „Princ Orešar” u Hrvatskom narodnom kazalištu, humanitarni koncert u Muzeju „Mimara. Humanitarni koncerti su održani u Rijeci, Opatiji, Zadru, Solinu, Splitu, Dubrovniku, Božićni tramvaji za djecu u Osijeku i još veliki broj humanitarnih akcija i aktivnosti. Želimo izazvati smijeh na licima ljudi u cijeloj Hrvatskoj. Upravo taj osmijeh ljudima kojima je najteže i ovim predstavama u Našicama Lions klub Našice želi pomoći i djeci dati osmijeh na lica te im učiniti Božić ljepšim. Za kraj želim u ime Lionsa Hrvatska uputiti svim ljudima dobre volje iskrene čestitke za Božić i za Božićne blagdane i neka im je sretna i uspješna Nova 2018. godina.”

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/12mjesec/19/v1{/gallery}

bricks2016

Pročitajte još