Održana Skupština ŠK Radnik Velmirovac

U prostorijama društvenog doma u Velimirovcu održana je 03. ožujka 2023. godine u 19 sati godišnja izvještajna skupština ŠK Radnik Velmirovac. Na skupštini su nazočili i gosti: član izvršnog odbora Sportske zajednice Vanja Prošić, tajnik ŠK Đurđenovac Slavko Vulić, predsjednik mjesnog odbora Velimirovca Marin Knežević, predstavnici udruga u mjestu, članovi kluba i roditelji s djecom.

Skupštinu je otvorio i pozdravio sve nazočne predsjednik ŠK Radnik Velmirovac Goran Tomaić. Predsjednik Tomaić je predložio radno predsjedništvo u sastavu: Goran Tomaić, Mladen Markotić i Kristijan Lolić. Za zapisničara je predložen tajnik Adam Tomaić, a za ovjerovitelje zapisnika Branko Flegar i Josip Lijić. Predsjedavajući radnog predsjedništva Goran Tomaić predložio je dnevni red koji je jednoglasno prihvaćen.

Izvješće o radu kluba u 2022. godini podnio je tajnik kluba Adam Tomaić. Navedena su sva natjecanja i rezultati koje su ostvarili igrači ŠK Radnik u 2022. godini. Financijsko izvješće podnio je predsjednik kluba Goran Tomaić dok je izvješće nadzornog odbora podnio Ante Galić. Prijedlog Programa rada i financijskog plana za 2023. godinu podnio je predsjednik kluba Goran Tomaić. Svi dokumenti su jednoglasno prihvaćeni.

Gosti su pohvalili rad kluba u prethodnom razdoblju i izrazili želju i vjeru da klub i dalje nastavi s dobrim radom. Ohrabrenje im pruža velik broj djece prisutne u klubu na skupštini. Tajnik kluba Adam Tomaić istaknu je kako je već odigrano kadetsko prvenstvo Slavonije i Baranje i da su kadeti Nikola Tomaić, Paula Jurić, Ema Tomaić i Franka Tomaić odličnim rezultatima u svome uzrastu izborili pravo na odlazak na državno prvenstvo. Predsjednik je zatvorio skupštinu i pozvao na nastavak druženja uz domjenak.

Pročitajte još