Održana skupština DND-a Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMERedovna Izvještajno – tematska skupština Društva „Naša djeca“ Našice održana je online, u srijedu 13. 1. 2021. g. u večernjim satima. Ona je održana ovim putem zbog svima nam znane situacije s koronavirusom. Nakon otvaranja Skupštine i pozdravne riječi predsjednice Darije Vlajnić iznesen je dnevni red i izabrano vodstvo u sastavu: Marina Lazar – predsjednica te Milan Papučić i Manuela Kojić – članovi.

Članovi Skupštine čuli su izvješće o radu društva, Nadzornog odbora te financijsko izvješće Društva. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena jer je Društvo poslovalo pozitivno i na vrlo primjeren način. Također, na skupštini je donesen financijski plan prihoda i rashoda kao i plan rada za 2021. godinu. Skupština je na prijedlog Upravnog odbora DND Našice donijela odluku da se dopune i izmjene tri članka Statuta DND-a Našice kako bi bio moguć daljnji rad sjednica i donošenja odluka tijela upravljanja dopisnim i/ili elektronskim putem (Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora).

 

Predsjednica Darija Vlajnić zahvalila se svim volonterima te iskazala veliku zahvalnost dosadašnjom uspješnom suradnjom sa Savezom DND-a Hrvatske te s mnogobrojnim udrugama i institucijama u gradu. U svom bogatom radu DND Našice će i nadalje stavljati naglasak na rad s djecom i za djecu te na humanitarne akcije.

Pročitajte još