Održana nova radionica „Wine & Art” u dvorcu Pejačević

Visit Našice – Turistička zajednica Grada Našice i Udruga mladih INFO jučer, 3. 5. 2024. godine, su organizirali novu radionicu Wine & Art koji se održao u novoobnovljenom dvorcu Pejačević. I ovoga puta za sudionike bilo je osigurano stručno vodstvo Jelene Lulić, umjetnice i nastavnice stručnih predmeta u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, uz čije je savjete i uputstva svaki rad postao pravo malo remek – djelo. U sklopu radionice posjetitelje su mogli upoznati Iris Candle Art i njihove mirisne svijeće kao i ostalu paletu zanimljivih proizvoda te Enosophia paket Today Rose – „Wellness & Moments Collection” koji im je dodatno obogatio jučerašnje iskustvo.

Radionice se nastavljaju

Direktorica Turističke zajednice Ines Resler istaknula je kako je ova radionica izazvala veliki interes kod pripadnica ljepšeg spola jer su sva mjesta bila popunjena u rekordnom roku.

„Cilj ovog događanja, osim pružanja prostora za druženje, edukativnih radionica i uživanja u degustaciji vrhunskih vina, jest i promocija nedavno obnovljenog prostora – Dvorca obitelji Pejačević, s posebnim naglaskom na prekrasnu konferencijsku dvoranu. Prošlu radionicu smo organizirali u sklopu proslave Dana žena, a plan je organizirati slične radionice jednom mjesečno. Ova inicijativa ima za cilj povećati atraktivnost našega grada te potaknuti zajednicu na sudjelovanje u kulturnim i edukativnim događanjima. Radujemo se što će Wine & Art manifestacija pridonijeti stvaranju nezaboravnog iskustva za sve sudionike.” – izjavila je direktorica Resler zahvalivši se Iris Candle Art i Enosophiji na suradnji. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još