Održan Festival znanosti i Dani otvorenih vrata Srednje škole Isidora Kršnjavoga

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice je od 22. do 26. travnja realiziran projektni tjedan koji objedinjuje manifestaciju Festival znanosti i Dane otvorenih vrata škole. Tema Dana otvorenih vrata bila je ujedno i tema Festivala znanosti – Inteligencija.

Cilj projektnog tjedna je približiti i predstaviti rad učenika i nastavnika ove škole javnosti, odnosno osnovnim školama, vrtićima, udrugama, lokalnoj upravi te ostalim kulturnim institucijama grada. Poseban naglasak je na osnovnim školama i učenicima sedmih i osmih razreda u svrhu informiranja i motiviranja za izbor obrazovnih programa i strukovnih zanimanja u našoičkoj srednjoj školi.

Učenici i nastavnici osmislili su tijekom tjedna 60ak različitih kreativnih i zanimljivih aktivnosti: radionice, predavanja, demonstracije, prezentacije, izložbe, predstave, druženje s djecom i odraslima itd. U posjet ovoj školi došli su našički osnovnoškolci i osnovnoškolci iz Podgorača te korisnici Udruge Prijateljstvo iz Feričanaca i korisnici Udruge Jaglac iz Orahovice.

Izvor: SŠIK Našice, Sanja Kurucić, prof.

Pročitajte još