Održan 1. American Week u Osijeku

U Osijeku, dvorani Gradski vrt i okolnim prostorima, ovog vikenda je održan prvi American Week, manifestacija koja je posjetiteljima osim legendarnih motociklističkih klasika Harley Davidson i Indian, američkih cestovnih krstarica donio i pregršt dobre zabave uz glazbu, hranu i piće karakterističnih za SAD. Uz izložbu jedinstvenih motora i automobila, program je ponudio i nekoliko natjecanja, kreativnih radionica te zabavnih aktivnosti za sve uzraste.

Otvorenju manifestacije koje je održano u subotu 6. srpnja nazočili su zamjenik župana Josip Miletić i zamjenik gradonačelnika Osijek Dragan Vulin.

Prvi American Week u Osijeku privukao je velik broj ljubitelja američkih motocikala, automobila, hrane, glazbe, pića

„Lijepo je danas biti u Gradskom vrtu i vidjeti sve što su organizatori priredili, pregršt je aktivnosti i za svakoga se može nešto naći. Kada nešto organizirate, najbitnija je podrška, a ovakve će manifestacije imati podršku Osječko – baranjske županije i u narednom razdoblju.” – istaknuo je zamjenik župana Miletić.

„Drago mi je što je prvi American Week u Osijeku privukao velik broj ljubitelja američkih motocikala, automobila, hrane, glazbe, pića i svega onoga što je dio ove kulture. Ovo je jedna od manifestacija koje podižu razinu ponuda u gradu Osijeku i privlače nove goste i turiste, siguran sam da će se nastaviti i kasnije postati tradicionalna manifestacija.” – rekao je zamjenik gradonačelnika Vulin.

American Week održao se u organizaciji Harley Davidson Riders Pannonia i CPR Custom Garage, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko – baranjske županije.

Pročitajte još