Odličan nastup ŠK “Radnik” Velimirovac

ŠK “Radnik” Velimirovac aktivno se natječe u kadetskim i seniorskim natjecanjima. Također, klub ima dugu povijest treniranja mlađih naraštaja i suradnju s društvenom zajednicom. Brojni šahovski majstori su osvajači kadetskih i juniorskih prvenstva, liga i kupova potekli iz ŠK Velimirovac.


Tako su kadetkinje prošle subote nastupile u Gradištu te odigrale 4. – 6. kolo lige kadetkinja. Pobijedile su ekipu Vinkovaca rezultatom 3,5 : 0,5 i Brestovca 4: 0, no tijesno izgubile od ekipe Osijeka 2 rezultatom 2,5 : 1,5. Nakon šest kola zadržale su se na visokom 2. mjestu, a plan za budućnost je zadržati ga nakon zadnja 3 kola i tako se plasirati na državno Finale kadetskih liga za 2022. godinu.

Važno je spomenuti kako su aktivni bili i senori koji su prošli vikend odigrali prvo kolo III. seniorske lige. Natjecanje je održano u Osijeku protiv ŠK Dragovoljac, a odigrali su neriješeno rezultatom 3:3. Također, ovaj tjedan kod kuće su dočekali jaku ekipu ŠK Donjeg Miholjca i ponovili neriješen rezultat.

Stric pivo

Pročitajte još