Novi uspjeh KBK „Impact” Našice

KBK „Impact” Našice je prošli tjedan nastupio na Muaytai Osijek openu, priredbi u tajlandskom boxu. Nasutpili su zajedno s bratskim klub HUS iz Osijeka i osvojili 13 odličja – 7 zlata i 6 srebra. U kategoriji mlađi juniora Bruno Knežević osvojio je zlato, dok je Zvonimir Marošević osvojio srebro. U kategorijama mlađih kadetkinja Dorija Žaček je osvojila zlato, Neva Žaček također zlato, dok su Maja Hlavati i Anđelina Pratljačić osvojile 2. mjesto.

U kategoriji mlađih juniorki u svojim kategorijama Emili Baričević osvaja srebro kao i Ana Lošić. U kategoriji mlađi senior u teškoj kategoriji Leonardo Paska osvaja zlato. Kategorija junior do 81 kg Filip Čiček osvaja zlato i pehar kao najbolji borac turnira. U kategoriji starijih seniora Luka Dutina je izborio 1. mjesto, a Filip Zalović srebro i u najtežoj kategoriji Mario Majić zlato.

Kako navode Imapctovci ova godina je bila i više nego odlična – nastupili su na svim prvenstvima Hrvatske u kickboxingu ,savate boxu i muay taiju te se sa svih vraćali s mnoštvo medalja i državnih prvaka. Ovim putem čestitamo Klubu i svim članovima na iznimnoj godini! Stjepan Paska, predsjednik i trener Kluba, se zahvaljuje i klubu HUS Osijek, a posebno Alenu Borbašu i Ivici Haramiji te savate klubu Valpovo ispred kojeg stoje Marijan i Ivan Barišić s kojima našički Klub ima izuzetnu suradnju i pokazuje kako uzajamnim pomaganjem i suradnjom se može podići borilački sport na višu razinu.

Pročitajte još