Nova odličja za Taekwondo klub Našice

U nedjelju 04.06.2023. održan je 1. GORNJA VRBA OPEN u organizaciji istoimenog kluba iz Gornje Vrbe. Natjecanje je održano u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu u svim natjecateljskim kategorijama borbama, formama i KICK-u, a ujedno je bio i kriterijski turnir za natjecatelje u formama za ulazak u reprezentaciju.

U formama se natjecalo 78 natjecatelja a 220 natjecatelja nastupilo je u borbama i KICK-u. Taekwondo klub Našice na ovom natjecanju nastupio je s 9 natjecatelja u borbama i formama. Jedina predstavnica u borbama bila je Leona Šebalj koja je nastupila u KB-4 kategoriji i osvojila je brončanu medalju.

Tina Lešić najbolja u kategoriji mlađih kadetkinja -47kg

U borbama u kadetskoj konkurenciji medalje su osvojile Petra Nogić u kategoriji -41kg i Antonela Nađ u kategoriji -59kg. U kategoriji mlađih kadeta nastupio je jedini muški natjecatelj iz TKD-a Našice Josip Mario Bureš. Njemu je ovo natjecanje ujedno bilo i prvo u borbama, a osvojio je 3. mjesto.

Srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja i prvi nastup u borbama osvojile su Petra Šebalj u kategoriji -55kg, Nika Rosković u kategoriji -39kg, Maja Lena Bureš u kategoriji +51kg i Nera Galić u kategoriji -27kg. Tina Lešić u kategoriji mlađih kadetkinja -47kg osvojila je zlatnu medalju. Vodstvo kluba na čelu s trenericom Anom Kalman i Brankom Lešom izuzetno je zadovoljno prvim nastupom nove generacije natjecatelja koji su pokazali veliki talent, volju i želju. S ovim natjecanjem klub je ujedno i završio sezonu te nove medalje i nastupe očekuju na jesen.

Pročitajte još