URT „Nexe Team“ Našice dobio još jednu maratonku

URT „Nexe Team“ Našice dobio još jednu maratonku

URT „Nexe Team“ Našice dobio još jednu maratonku


Dana 13. 10. 2019. godine u Zagrebu se održao 28. Zagrebački maraton. Centar grada Zagreba od jutra su preplavili trkači i njihovi navijači. Više od šest tisuća natjecatelja iz 72 zemlje prijavilo se na Zagrebački maraton. Osim polumaratona i maratona kao glavnih utrka, po prvi puta se održala i utrka Gramin na deset kilometara te utrka štafeta na kojoj je trčalo četiri trkača, svaki po četiri dionice.

Najviše natjecatelja prijavilo se na polumaraton, njih tri tisuće dvjesto četrdeset i šest, dok se na maraton prijavilo tisuću i sedamdeset i osam trkača. URT „Nexe Team“ Našice na ovoj utrci je imao svoje predstavnike koji su postigli osobne izvrsne rezultate. U najtežoj atletskoj disciplini maraton, po prvi puta je 42,195 km službeno istrčala Ana Tomaić – Bernat, a njoj se pridružila iskusna Jasna Plemeniti kojoj je ovo treći službeni istrčani maraton.

Na polumaratonu su se našli Zdenko Grahovac koji je postigao osobni rekord i Mario Pavičić koji je uspješno istrčao utrku. Na Garmin utrci od 10 km startala je Branka Grahovac koja je uspješno završila utrku sa odličnim osobnim rezultatom.

Dana 14.10.2019. godine Marko Srnec iz Sunje, član URT „Nexe Team“ sudjelovao je na memorijalna trci Banova Jaruga – Bujavica u organizaciji Udruge maratonaca SMŽ “Heroji ne umiru” iz Gornje Gračenice te time zaključio aktivnosti URT „Nexe Team“ Našice.

Stric pivo

Pročitajte još