Nesreća na radu

Prilikom izvođenja radova na krovu tvrtke na širem području Belog Manastira jučer oko 13,40 sati 30-godišnji djelatnik je uslijed pucanja krovnih ploča pao s visine oko 5,3 metara na betonsku podlogu. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede. Obavljen je očevid u suradnji s inspektorom zaštite na radu, dostavljamo izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Prevaren putem interneta

Nepoznati počinitelj je 5. ožujka stupio u kontakt s 55-godišnjakom, kojeg je lažnim prikazivanjem činjenica oko ulaganja doveo u zabludu zbog čega je on na svoj mobitel instalirao aplikaciju i podigao limit za uplate. Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Po jedna prometna nesreća dogodila se na području PPRP Osijek i PP Đakovo.

Evidentirano šest alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer je evidentirano šest vozača bicikala koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 2,42 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20,42 sati u Čepinu kada je u nadzoru prometa zatečen 53-godišnji vozač bicikla. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,42 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još