Nastavak preventivnog projekta „Zajedno više možemo“

Tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana u prostorijama Grada Belog Manastira i Grada Donjeg Miholjca, načelnik Policijske uprave osječko – baranjske Ladislav Bece potpisao je Sporazume o međusobnoj suradnji na provođenju i financiranju preventivnog projekta „Zajedno više možemo“, s predstavnicima Grada Belog Manastira i Grada Donjeg Miholjca te općinama Magadenovac, Marijanci, Podravska Moslavina i Viljevo.

Sporazume su u ime Grada Belog Manastira potpisali gradonačelnik Tomislav Rob i Grada Donjeg Miholjca gradonačelnik Goran Aladić. U ime općine Podravske Moslavine, Sporazum je potpisao načelnik Dominik Cerić, u ime općine Marijanci načelnik Darko Dorkić, u ime općine Magadenovac načelnik Stjepan Živković i u ime općine Viljevo načelnik Dominik Knežević.

Potpisivanjem sporazuma nastavlja se izvrsna dugogodišnja suradnja policije i lokalne zajednice

Sporazume o međusobnoj suradnji potpisani su u cilju provođenja aktivnosti usmjerenih na edukaciju i prevenciju svih oblika rizičnog ponašanja, a osobito zlouporabe droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma i vršnjačkog nasilja. Namijenjen je prvenstveno svim učenicima osnovnih i srednjih škola kao i ostalim građanima Belog Manastira i Donjeg Miholjca te lokalnih općina. Potpisivanjem sporazuma nastavlja se izvrsna dugogodišnja suradnja policije i lokalne zajednice, čiji je cilj stvaranje još bolje i sigurnije zajednice koja brine o svojim građanima.

Foto: PU osječko – baranjska

Pročitajte još