Nastavak besplatnih seminara za poduzetnike u organizacije Osječko – baranjske županije

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko – baranjska županije organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

  • Digitalni alati nužni za rast i kako napraviti isplativu online kampanju

Radionica obuhvaća pregled dostupnih alata za istraživanje tržišta u domeni Google alata koji pružaju uvid u povijesno stanje na temelju kojeg možemo napraviti pretpostavke za daljnje ulaganje i traženje prilika. Sadržaj je primjenjiv za sve kategorije poslovnih subjekata. Kao posljedica kvalitetno odrađenog istraživanja polaznici će dobiti i daljnje upute za izradu plana mjerenja i pripreme digitalne strategije (promocije) ovisno o poslovnom cilju za kraće ili dulje razdoblje. Naglasak se stavlja na Google alate obzirom na potencijalni doseg kupaca.  

Seminar će se održati 25. studenog 2022. godine u Maloj vijećnici Osječko – baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavač je Zorin Radovančević, direktor tvrtke Escape d.o.o. Osijek.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave koji se nalazi na web stranicama Županije u okviru novog projekta „Poduzetnički obzor“ najkasnije do 23. studenog ove godine.

Pročitajte još