Rukomet – Najpovoljnija ulaznica – Godišnja ulaznica

rk_9_10_1a

 

Vikend pred nama, konačno, donosi prvi službeni ovosezonski nastup rukometnoga kluba Nexe u svome gradu, u svojoj dvorani.
Nova je sezona započela s četiri gostovanja od kojih su tri (Banja Luka, Teslić i Skopje) rezultirala s maksimalnim bodovnim učinkom, dok smo se s jednog (Cetinje) vratili poraženi.
{module adsense}
Bogat rukometni program s dvije utakmice u tri dana započinje u subotu (13.10.) u 19 sati kada je na rasporedu prva utakmica 2.kola Kupa EHF Nexe – Meshkov Brest (Bjelorusija). Isti će suparnici snage odmjeriti i u ponedjeljak (15.10) također u 19 sati u okviru 5.kola SEHA lige.
Ulaznice su od danas u pretprodaji u CB Roko, CB Moreno te Sport caffeu u Našicama. Cijena pojedinačne ulaznice je 20 kuna, a „paket“ ulaznice za obje utakmice 30 kuna.
No, u prodaji su i godišnje utakmice za sve domaće utakmice rukometnoga kluba Nexe. Godišnje se ulaznice prodaju po cijeni od 240 kuna, a ona obuhvaća sve utakmice SEHA lige (9 u sezoni), Premier lige (5 u sezoni), Kupa EHF (2.kolo, nadamo se i treće) te eventualne utakmice Hrvatskoga kupa koje će se igrati u Našicama. Znači, za ukupno sigurnih 15 utakmica, prilikom kupnje godišnje ulaznice na dar dobivate besplatan ulaz na tri.
Za kupovinu i preuzimanje godišnjih ulaznica svakoga nas dana možete kontaktirati na mail adresu [email protected] (od 0 do 24 sata) ili na broj mobitela 099/244 0 227 (od 9 do 18 sati).

 

rk_9_10_2a

Pročitajte još