Najgledaniji i najnagrađivaniji stand up show Balkana po prvi put stiže u Našice!

Treba vam kvalitetna antistres terapija? Imamo odlično rješenje jer jedan od najgledanijih i najnagrađivanijih stand up showova na Balkana gostuje u Našicama. 6. travnja u Domu kulture opustite se i zabavite na tematskom stand up showu na hrvatskom i srpskom jeziku – KAJ BRE?!.

Humorom protiv predrasuda

Edukativni stand up show koji briše predrasude baziran je na humorističnom prepucavanju između Hrvatice i Srbina, odnosno Marine Orsag i Aleksandra Perišića koji se u showu savršeno igraju s problemima u hrvatsko-srpskim odnosima.

Marina (HR) i Aleksandar (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrastali su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli raspad iste te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države 30 godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom stand up showu.

Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a kako je upravo humor najbolje oružje za borbu protiv toga, osmišljen je ”Kaj bre”. Ne propustite show koji je rasprodao svaku dvoranu gdje se održao, te show kroz koji ćete se nasmijati do suza uz nostalgiju te pogled na bolju budućnost!

Nabavite svoje ulaznice na vrijeme i vidimo se 06.04.2023. u Domu kulture. Predstava počinje u 20 h, a cijena ulaznica je 10 € u pretprodaji i 12 € na dan predstave. Ulaznice možete kupiti na blagajni Doma kulture ili putem servisa ulaznice.hr.

Pročitajte još