Najdraža Večer vina i umjetnosti na novom mjestu! – Omiljeni osječki događaj u parku kod Školjke

Ona mjesta što u srcu ostavljate za popunjavanje dobrim osjećajima, ovog petka imate priliku ispuniti još jednom Večeri vina i umjetnosti. Turistička zajednica Osječko – baranjske županije uz partnere, priprema još jedno sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta u petak 26. svibnja od 18.00 do 24.00 sata u Parku kralja Držislava ili kod Školjke.

Pred pozornicom fotogeničnog zalaska sunca i nad uvijek inspiriranim nebom koje u prvi red postavi sve najsjajnije zvijezde, pozivamo sve hedoniste da se pridruže u razmjeni osmijeha i plesnih pokreta. Uz vina Slavonije i Podunavlja, i ritam koji će zadati NO Jazz band i DJ Omke opustite se u dobrom društvu i atmosferi koju će dodatno začiniti art & lounge zona.

Večer vina i umjetnosti već 11 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi

Za art zonu će se pobrinuti vrsni osječki umjetnici i gosti, a lounge koji uvijek preraste u clubbing na otvorenom, dolazi u režiji In da Sofe s DJ Umbom i DJ Maxom. Park će oplemeniti svojom umjetnošću land-art umjetnik Nikola Faller i udruga ReArt.

Odazovite se pozivu Turističke zajednica Osječko – baranjske županije, Osječko – baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta, te zaokružite datum na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Dođite i utvrdite zašto Večer vina i umjetnosti već 11 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi. Vidimo se! Za više informacija posjetite web stranicu Visit Slavonia Baranja i Facebook događaj Večer vina i umjetnosti 26.5.2023.

Pročitajte još