Našice – Na Lapovcu održano 3. kolo Hrvatske šaranske lige 2015.

kup1

kup1

U Našicama na jezeru Lapovac u tri dana 5., 6. i 7. lipnja 2015. godine održano je 3. kolo Hrvatske šaranske lige. Nastupilo je 12 ekipa koji su svoj ulov tražili na Lapovcu od strane Makloševca jer je druga strana jezera bila poplavljena zbog nedavnih velikih oborina koje su zadesile naš kraj.

 

Prije same dodjele pehara i medalja, sudionici i gosti su minutom šutnje odali počast za nedavno preminulog strastvenog ribića Pave Vukeliću Paji kao i Josipu Staniću Dedi, koji su ostavili neizbrisiv trag na području ribolova u našem kraju pa i puno šire.

{youtube}H4kTMy-f-wA{/youtube}

U ovom 3. kolu ulovljeno je 275 riba, a sveukupna težina je 1831,20 kilograma.

Prvo mjesto uvjerljivo su odnijeli UŠRIDRRH –CC Moore sa ulovljenih 453,74 kilograma i sa najvećim ulovom šarana od 13,98 kilograma.

kup2

 

Drugo mjesto osvojili su dečki Karas – Bilje sa ulovom od 288,30 kilograma dok je njihov najveći ulov iznosio 14,54 kilograma.kup4

 

Ovoga puta treće mjesto osvojila je ekipa Slavonac Lipik sa 227,26 kilograma, a njihov pojedinačni najveći ulov iznosio je 10,36 kilograma.

kup3

Nagrade za prvo, drugo i treće osvojeno mjesto uručio je gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar, koji je čestitao svim sudionicima te je ujedno naglasio kako je održavanje ove lige također i u sklopu Dana Grada Našica. Isto tako još jednom je spomenuo veliki doprinos strastvenih ribića Pave Vukelića i našeg sugrađanina Josipa Stanića.

 

Moramo naglasiti kako je baš u vrijeme održavanja 3. kola Orahovica dobila jednu novu ulicu naziva Pave Vukelić Pajo te mu je i na ovaj način zahvaljeno za sve ono što je činio vezano za Domovinski rat kao i druga postignuća u životu.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2015/6mjesec/7/v1{/gallery}

Pročitajte još