Našice – Održan medni sajam udruge „Pčela“ Našice

med1

med1

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKao jedno od zadnjih događanja koja su stavljena u raspored povodom Dana grada Našica, danas je u centru grada Našica održan medni sajam. Na ovom sajmu koji se održava redovito svake godine, svoje proizvode izložilo je nekoliko obiteljskih gospodarstava koja su građanima nudili razne delicije od meda i sve ono što je vezano uz ovaj vrhunski proizvod što nam daju vrijedne pčele.

 

Na sajmu su uz mnoge sugrađane bili prisutni i gradonačelnik Krešimir Žagar kao i predsjednik GV Josip Miletić koji su obišli sve štandove te nazdravili sa poznatom medovačom.

med2

„Tijekom cijeloga mjeseca lipnja imali smo niz događanja, a jedan od zadnjih događaja je svakako i ovaj tradicionalni medni sajam naše pčelarske udruge „Pčela“ Našica. Sajam je odlična prilika da naši građani degustiraju proizvode od meda, sve ono što pomaže zdravlju i što čovjeka čini otpornijim na razne bolesti. Naši pčelari su vrlo vrijedni tokom cijele godine, prisutni su na svim događanjima, a ovo danas je posebna prilika da proslavimo i zaokružimo cijelu proslavu koja je sada iza nas. Možemo s ponosom konstatirati kako smo na slatki način završili proslavu Dana grada Našica“ – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar. 

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2015/6mjesec/27/v1{/gallery}

Pročitajte još

Učitavanje...