Našice – Edukacija primjene pesticida i ostalih otrova za zaštitu bilja

uciliste1a

uciliste1a

Pučko otvoreno učilište Našice, ustanova je za obrazovanje odraslih sa sjedištem u Našicama. Učilište u Našicama djeluje od 2012. godine. Do sada smo prikupili preko 30-ak različitih programa srednjoškolskih prekvalifikacija i stjecanja ili osposobljavanja.

Učilište poziva sve zainteresirane građane grada Našica i okolnih mjesta da podrže Učilište u radu te da se predbilježe za EDUKACIJU PRIMJENE PESTICIDA I OSTALIH OTROVA ZA ZAŠTITU BILJA po najnižoj mogućoj cijeni.

PODRŽITE NAS U NAŠEM RADU, ODLUČITE SE ZA UČILIŠTE NAŠICE!!

uciliste2a

U ponudi Učilišta su razna srednjoškolska zanimanja kao što su ekonomist, mesar, poljoprivredni tehničar – opći, dimnjačar i drugi. Nudimo programe osposobljavanja za proizvođača/icu ratarskih kultura, uzgajivača/icu koza i ovaca, uzgajivača/icu goveda i svinja, osposobljavanje za poslove vođenja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva i osposobljavanje za zanimanje pčelar/ica. Također u ponudi su osposobljavanja za razne građevinske i poljoprivredne strojeve među kojima su motorna pila,viličar, utovarivač, rovokopač, drobilica, finišer, greder, trimer, buldožer, traktor s radnim priključcima. Trenutno aktualno je i jedan od najtraženijih zanimanja – njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba!

uciliste3a

Svi programi su odobreni od strane Ministarstva obrazovanja i sporta i upisuju se u e-radnu knjižicu.

Sve informacije možete dobiti na kontakt brojevima 031/611-934 ili 0954252 695, na web stranici učilišta www.pou-nasice.hr ili osobno na adresi KraljaTomislava 6, Našice.

Pročitajte još