Matea Begić – juniorska reprezentativka Slavonije i Baranje u taekwondou

Matea Begić - juniorska reprezentativka Slavonije i Baranje u taekwondou

Matea Begić - juniorska reprezentativka Slavonije i Baranje u taekwondou

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEČlanica taekwondo kluba Našice Matea Begić ušla je u širi krug juniorske reprezentacije kao predstavnica Slavonije i Baranje u kategoriji +68 kg.

Matea je članica taekwondo kluba Našice od 2006. godine te se taekwondoom bavi već 12 godina. Tijekom proteklih godina Matea je prikupila značajan broj medalja među kojima je i ona visokog srebrnog sjaja sa ovogodišnjeg državnog juniorskog natjecanja u Omišu održanog u lipnju ove godine.

Na temelju dosadašnjih rezultata i osvojenih medalja, te svojom pozicijom na juniorskoj rang ljestvici, Matea je na 7. Vukovar Open-u nastupila za Hrvatski nacionalni tim ponosno noseći boje hrvatske reprezentacije. Klub je izrazito ponosan na Mateu jer je ona prva, ali nadamo se ne i jedina, članica Taekwondo kluba Našice koja je ušla u reprezentaciju.

Zbog ozljede koljena koje Matei već duže vremena stvara probleme i koje je u finalnoj borbi njena protivnica znala dobro iskoristiti, Matea je osvojila srebrnu medalju što je odličan uspjeh! Neopisivo smo ponosni na Mateu i želimo joj još mnogo uspjeha u daljnjem radu u klubu i treniranju.

Stric pivo

Pročitajte još